Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Луганщини провели для школярів онлайн-урок

, опубліковано 21 травня 2021 о 14:27

За сприяння громадської організації "Моє місто Рубіжне", одним із основних напрямів діяльності якої є просвітницька робота, фахівці Головного управління ДПС у Луганській області провели онлайн-урок для учнів Рубіжанської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів № 3.

«Діти – це наші майбутні платники податків. Ще зі шкільних лав необхідно закладати відповідні цінності. Вони повинні усвідомлювати, що податки відіграють важливе соціальне значення, тому їх сплата – це обов’язок, який необхідно виконувати», - зазначив заступник начальника податкової Луганщини Ігор Ткачов.

Учням розповіли, які бувають податки, хто та в яких випадках їх сплачує та на які цілі реалізуються ці кошти. Також роз’яснили основні податкові поняття.

В свою чергу голова громадської організації Сергій Власенко наголосив, що в найближчому майбутньому підростаюче покоління буде приймати рішення у нашій країні, в тому числі у сфері оподаткування. Саме тому виховання майбутнього платника податків - це значна відповідальність. Спілкування зі школярами дає можливість по-новому підійти до такої важливої справи, як виховання наших громадян. Формуючи у дітей правильне розуміння поняття «податки» та необхідності їх вчасної сплати - ми забезпечимо сумлінну сплату податків в майбутньому.