Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вишиванка - символ краси українського народу

, опубліковано 21 травня 2021 о 08:17

Позитивний настрій, яскраві враження та безліч гарних емоцій – цим відзначилося свято до Всесвітнього дня вишиванки у Головному управлінні ДПС у Луганській області. Податківці відзначили це свято фотосесіями в етнічно вишитому українському одязі.

В рамках цього свята також було проведено конкурс. Ідея конкурсу – збереження українських цінностей та їх популяризація. Номінацій було три: «За кращу вишиванку», «За творчий потенціал» та «За творчі здобутки».

Учасники творчо підійшли до завдань конкурсу та довели, що чудово знаються на українських традиціях.

Образів в національному стилі було неочікувано багато – 117 працівників взяли участь у конкурсі. Всі конкурсанти яскраві та креативні. Дуже складне завдання постало перед журі: важко було серед безлічі наймальовничіших вишиванок обрати одного конкурсанта. Тому після відбору журі колективу відомства було запропоновано серед 10 фіналістів визначити найкращого. Більшістю голосів переможцем було обрано Юлію Рєзніченко – головного державного інспектора відділу супроводження в судах податкових спорів зі стягнення податкового боргу, провадження справ про банкрутство управління супроводження судових спорів.

Вразили своїми творчими здібностями майстрині, які надали на розсуд журі: В. Коврова – фахівець Рубіжанського управління податкового адміністрування фізичних осіб (м. Рубіжне) вишита хрестиком картина; О. Кононова – начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу власноруч зроблені іграшки; С. Оберемок – начальник відділу управління податкового адміністрування фізичних осіб (смт Біловодськ) рушники та ікони Миколая та Казанська; Т. Мурашова – фахівець управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків (смт Біловодськ) картина бісером «Калина»; Н. Розумна - фахівець управління електронних сервісів (смт Біловодськ) картина бісером, ікона Матрона та рушник з квітами; С. Віблая - заступник начальника відділу управління електронних сервісів (м. Лисичанськ) власноруч вишиті рушник, сорочка та сукня; І. Ткаченко фахівець управління контролю за підакцизними товарами власноруч вишитий рушник та в'язана лялька; І. Чернишина фахівець управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків власноруч вишитий рушник.

Фахівці управління інфраструктури та бухгалтерського обліку Н. Мараховська та О. Курбатова здивували навичками художнього плетіння волосся з національними стрічками.

Серед них у номінації «За творчі здобутки» переможцями стали: Світлана Віблая, Світлана Оберемок та Наталія Розумна.

Також серед луганських податківців знайшлися й справжні співочі таланти: Тетяна Колочко - головний державний ревізор-інспектор відділу контролю за виробництвом та обігом спирту, спиртовмісної продукції, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах і пального управління контролю за підакцизними товарами та Юлія Рєзніченко – головного державного інспектора відділу супроводження в судах податкових спорів зі стягнення податкового боргу, провадження справ про банкрутство управління супроводження судових спорів. Дівчата виконали чарівну пісню про вишиванку та здобули перемогу у номінації «За творчий потенціал».

Переможці конкурсу вишиванок були нагороджені пам’ятними подарунками. Цьогоріч свято й конкурс залишать приємні спогади. Дякуємо всім, хто долучився до заходу.

Фотоматеріали