Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На зустрічі з громадськістю податківці обговорювали особливості застосування РРО

, опубліковано 17 травня 2021 о 16:51

На Луганщині в онлайн форматі було проведено зустріч з представниками громадської організації «Генерація UA». У заході брали участь заступник начальника Головного управління ДПС у Луганській області Ігор Ткачов та заступник начальника відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Світлана Прокопченко.

Проект «Генерація UA» є частиною програми «Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення внутрішньо переміщених осіб до активних учасників процесу» за ініціативи Дитячого Фонду Німеччини (ChildFund Deutschland) та МБФ «Жовто-Блакитні Крила» та за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ). Основним напрямом роботи цієї організації є соціально-психологічна підтримка, як дітей, так і дорослих.

«Проведення таких заходів сприяє підвищенню загальної культури сплати податків, норм дотримання податкового законодавства, чесному і прозорому веденню діяльності підприємцями та громадськістю», - зазначив Ігор Ткачов.

Під час заходу обговорювалися питання щодо порядку застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій громадськими організаціями.

Зокрема, податківці детально розповіли в яких випадках застосування РРО/ПРРО для організації є обов’язковим, як його зареєструвати та особливості роботи з ним.

Учасники зустрічі домовилися про подальшу співпрацю в обговоренні правильного застосування законодавчих норм задля підвищення культури сплати податків.