Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новації з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

, опубліковано 06 травня 2021 о 12:59

Про це під час чергового вебінару для бізнес-спільноти малого підприємництва Луганщини в рамках співпраці з Кремінською районною громадською організацією «Кремінська бізнес-асоціація» розповіли податківці регіону.

Під час заходу розглядали питання щодо нововведень з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, які набрали чинності з 1 січня 2021 року. А саме зміни щодо звуження кола платників ЄСВ та особливості подання об’єднаної звітності - Податкового розрахунку, до якого включені звіти з ЄСВ та податку на доходи фізичних осіб.

Заступник начальника відділу адміністрування єдиного внеску управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Луганській області Олена Максачова розповіла хто та в яких випадках звільняється від сплати ЄСВ.

Вона детально роз’яснила особливості заповнення та подання Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку.

Такий формат заходів зручний для підприємців, адже взяти участь у вебінарі можна як онлайн, так і переглянути у будь-який час.

Детальніше