Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За два тижні фінішує кампанія декларування 2021

, опубліковано 16 квітня 2021 о 09:12

В Головному управлінні ДПС у Луганській області нагадали, що наближається термін закінчення кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році. Останній день її подання – 30 квітня 2021 року.

У відомстві ознайомили з попередніми підсумками кампанії декларування. Громадянами Луганської області подано понад 8,2 тис. декларацій про майновий стан і доходи за 2020 рік. Загальна сума задекларованого платниками податків доходу складає 393,3 млн гривень.

Самостійно визначені платниками до сплати в бюджет суми податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб складають 14,7 млн грн, що на 0,3 млн грн більше показника аналогічного періоду минулого року. Суми податкових зобов’язань з військового збору - 1,8 млн грн, що на 0,1 млн грн більше ніж у минулому році.

Середня сума задекларованого до сплати податку на доходи фізичних осіб та військового збору одним громадянином складає 2,2 тис. гривень.

Доходи у сумі понад 500 тис. грн задекларували 12 платників податків, з яких найбільша кількість є мешканцями м. Сєвєродонецька.

Крім громадян, які зобов’язані подавати декларації, є категорія осіб, які мають право на таке подання для повернення частини податку на доходи фізичних осіб, утриманого із заробітної плати.

Право на податкову знижку на Луганщині задекларували 520 громадян. Сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає поверненню, визначена платниками податків – 1,3 млн гривень.

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно, використовуючи електронні сервіси, у т. ч. «Електронний кабінет» та «InfoTAX».

Актуальну податкову інформацію можна отримати також на офіційних сторінках служби у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/TaxUkraine/

https://t.me/tax_gov_ua

https://www.youtube.com/channel/UCvdcv-7iVw7IGL0uFa_6Uaw

https://www.youtube.com/channel/UCggb4UOzdEjxmByM1MvhokA

https://www.facebook.com/tax.lugansk/

https://t.me/lg_tax