Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Детінізація ринку пального: обговорювали на Луганщині

, опубліковано 07 квітня 2021 о 14:18

Начальник Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина взяла участь у засіданні міжвідомчої регіональної робочої групи щодо впровадження заходів, направлених на забезпечення ефективної протидії діяльності нелегальних автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів під головуванням першого заступника голови Луганської обласної державної адміністрації Олексія Смирнова.

У складі робочої групи керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, представники громадськості регіону.

Під час заходу обговорили результати відпрацювання об’єктів реалізації пального у Луганській області та подальші заходи протидії діяльності нелегальних автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів.

«Робота з виявлення незаконного обігу пального триває постійно. З початку року проведено 5 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють операції з пальним, у тому числі 4 АЗС. За результатами перевірочних заходів було донараховано та сплачено до бюджету 40 тис. грн штрафних санкцій», – зазначила очільниця податкової регіону.

Наприкінці засідання учасники обмінялися думками щодо подальших спільних дій.