Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Луганщини взяли участь у засіданні регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку

, опубліковано 02 квітня 2021 о 11:12

Начальник Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина взяла участь у засіданні регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку під головуванням очільника області Сергія Гайдая.

Серед членів комісії керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, представники громадськості регіону.

Під час засідання обговорили питання: продовження попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в 2022 році, внесення змін до переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2021 році на підставі рекомендацій Мінрегіону.

У відборі беруть участь інвестиційні програми і проекти, подані в установленому законодавством порядку центральними та місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, агенціями регіонального розвитку, що мають на меті розвиток регіонів та відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, Стратегії розвитку Луганської області на 2021 - 2027 роки та передбачені у Плані заходів на 2021 - 2023 роки.

«Брати участь у прийнятті рішень щодо розвитку та покращення власного регіону - почесна місія, – зазначила Ольга Височина. – Зі свого боку, податкова служба Луганщини теж вносить вклад у розвиток інфраструктури регіону, контролюючи наповнення місцевих бюджетів».