Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Луганщині відбулось чергове засідання Громадської ради

, опубліковано 05 березня 2021 о 09:07

Начальник Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина та її заступники Євген Жердєв та Людмила Хворостян 3 березня поточного року обговорювали питання діяльності податкової служби з представниками громадськості регіону.

Цього разу мова йшла про результати роботи Головного управління ДПС у Луганській області у 2020 році, новації у сфері застосування реєстраторів розрахункових операцій, кампанію декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році тощо. Також під час засідання обговорювалися зміни, які відбуваються у податковій службі, та окреслювалися шляхи співпраці.

«Державна податкова служба прагне створити для платників податків всі умови для того, щоб сумлінний бізнес розвивався та був захищений від нечесної конкуренції з боку тіньового. Наша мета – вивести відносини з платниками на новий рівень, який ґрунтується на довірі та партнерстві. У той же час від платників очікуємо прозорого ведення бізнесу та сумлінної сплати податків», – підкреслила Ольга Височина.

Під час засідання представники інститутів громадянського суспільства обговорили питання створення комітетів та затвердили план роботи Громадської ради на 2021 рік.

Усі пропозиції та зауваження членів Громадської ради прийнято для опрацювання фахівцями податкової служби та врахування у подальшій співпраці.