Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Коли необхідно сплатити рентну плату

, опубліковано 21 січня 2021 о 08:16

Головне управління ДПС у Луганській області звертає увагу платників рентної плати.

Сума податкових зобов’язань з рентної плати за: користування надрами при видобуванні вуглеводневої сировини; за користування радіочастотним ресурсом України; транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами територією України; транзитне транспортування трубопроводами аміаку територією України, визначена у податковій декларації, сплачується платником до бюджету протягом 10 календарних днів після закінчення граничного строку подання такої податкової декларації.

У 2021 році граничний термін сплати податкових зобов’язань вищезазначеними платниками припадає: за грудень 2020 року – на 1 лютого 2021 року, за січень 2021 року – на 2 березня 2021 року.

У зв’язку з цим, звертаємо увагу платників рентної плати на необхідність сплатити податкові зобов’язання: за грудень 2020 року – не пізніше 29 січня 2021 року, за січень 2021 року – не пізніше 26 лютого 2021 року.


Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно, використовуючи електронні сервіси, у т.ч. «Електронний кабінет» та «InfoTAX».

Актуальну податкову інформацію можна отримати також на офіційних сторінках служби у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/TaxUkraine/

https://t.me/tax_gov_ua

https://www.youtube.com/channel/UCvdcv-7iVw7IGL0uFa_6Uaw

https://www.youtube.com/channel/UCggb4UOzdEjxmByM1MvhokA

https://www.facebook.com/tax.lugansk/

https://t.me/lg_tax