Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дива живуть там, де в них вірять

, опубліковано 31 грудня 2020 о 12:14

Новорічна ніч - час надії та здійснення мрій, Різдво - свято щирості і любові. Ці свята приносять у кожен дім тепло, радість і сподівання на краще.

2020 рік виявився тяжким для Луганщини. Від лісних пожеж за кілька днів вигоріло тисячі гектарів лісу. Вогняна стихія захоплювала гектар за гектаром лісових масивів стрімко і нещадно розповсюджуючись на будинки, споруди, автомобілі, місця утримання тварин. Багато сімей втратило житло, але найстрашніше - близьких людей.

Загальна біда об'єднала людей, тож працівники Головного управління ДПС у Луганській області не залишились байдужими до людського горя - напередодні новорічних свят долучилися до благодійних ініціатив.

Особливо хотілося побалувати малюків, щоб до них скоріше повернулися віра в чудеса і здійснення заповітних різдвяних бажань.

Податківці перерахували зібрані кошти та влаштували новорічне свято для сім’ї Авершина Василя - лісничого, загиблого під час пожежі в Новоайдарському районі, без батька залишилася дворічна Марійка.

Очільниця податкової служби області Ольга Височина та її заступник Ігор Ткачов завітали до багатодітної родини Пушкіних. У Олександра та Марії троє дітей: Кирило - 10 років, Віка -7 років та молодша Оленка, якій у лютому 2021 року виповниться 2 роки. Погорільці з села Вороново зараз мешкають у гуртожитку міста Сєвєродонецька.

Яке свято без ялинки та Діда Мороза? Працівники ГУ ДПС подарували іграшки та ялинку, яку разом з дітлахами прикрасили до приходу Діда Мороза та Снігуроньки. Вони гідно оцінили їх працю та подарували дітям солодощі від податкової.

«Стати добрим чарівником - помічником Діда Мороза для тих, кому потрібна особлива увага, може кожен. Щиро дякуємо Артему Любімову, який долучився до нас та зіграв роль Діда Мороза. Ми сподіваємося, нам вдалося створити маленьке новорічне диво. Щирою подякою для нас стали гарний настрій та щасливі очі дітей», - зазначила Ольга Височина.