Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 30 тисяч найманих працівників оформили за 11 місяців поточного року роботодавці Луганщини

, опубліковано 30 грудня 2020 о 09:01

Завдяки інформаційним заходам щодо легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення за січень - листопад 2020 року до Головного управління ДПС в Луганській області понад 4,6 тис. суб’єктів господарювання подали 23,6 тис. повідомлень про прийняття 29,9 тис. працівників на роботу.

Співробітники ДПС проводять активну роз’яснювальну роботу серед роботодавців та їх працівників щодо неприпустимості використання найманої праці без оформлення трудових відносин, виплати заробітної плати без оподаткування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Податківцями області заслухано керівників майже 800 підприємств, з них підвищили рівень заробітної плати 419 платників, до бюджету додатково сплачено 2 млн грн податку на доходи фізичних осіб та військового збору та 2,1 млн грн єдиного внеску.

Нагадуємо, що порядок подання повідомлення в податкову службу про прийняття працівника на роботу затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 № 413.

Додатково повідомляємо, що платникам податків надана можливість сформувати повідомлення про прийняття працівника на роботу через Електронний кабінет платника податків. Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється через офіційний вебпортал ДПС за посиланням: https://cabinet.tax.gov.ua/.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Актуальну податкову інформацію можна отримати також на офіційних сторінках служби у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/TaxUkraine/

https://t.me/tax_gov_ua

https://www.youtube.com/channel/UCvdcv-7iVw7IGL0uFa_6Uaw

https://www.youtube.com/channel/UCggb4UOzdEjxmByM1MvhokA

https://www.facebook.com/tax.lugansk/

https://t.me/lg_tax