Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Покращуємо стан законності та правопорядку на Луганщині разом

, опубліковано 17 листопада 2020 о 15:55

Сьогодні начальник Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина взяла участь в координаційній нараді керівників правоохоронних органів. Захід відбувся під головуванням очільника обласної прокуратури та був присвяченій стану протидії злочинності на території Луганської області та результатам роботи правоохоронних органів за 9 місяців. Зважаючи на карантинні обмеження, спілкування відбулося в режимі відеоконференції у системі Zoom.

«Конструктивна співпраця податкової з правоохоронними органами має свої результати, – зазначила Ольга Височина. – В межах своїх повноважень ми робимо все можливе для детінізації економіки та протидії податковим злочинам, зменшенню податкового боргу та усвідомленню платниками необхідності дотримання законодавства й сплати податкових зобов’язань, недопущенню торгівлі спиртним без відповідних документів, продажу тютюнових та горілчаних виробів неповнолітнім».

Наприкінці наради було підбито підсумки роботи та визначено, що вжиті скоординовані дії сприяли покращенню стану законності і правопорядку в регіоні, окреслено коло проблемних питань та затверджено заходи, спрямовані на їх вирішення.