Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кращим підприємцям Луганщини – подяка за сумлінну працю

, опубліковано 03 вересня 2020 о 14:09

Сьогодні, напередодні Дня підприємця України в Головному управлінні ДПС у Луганській області відзначили найкращих підприємців. Урочистості відбулися з дотримання низки карантинних вимог. Цього року Подяки за сумлінне виконання податкових зобов’язань, значний внесок у наповнення державної та місцевої скарбниць, створення додаткових робочих місць отримали 11 представників бізнесу.

Вітаючи нагороджених, начальник Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина зазначила, що для того, щоб бути успішним підприємцем, необхідно багато працювати, мати певний талант, велике бажання постійно відкривати нові шляхи розвитку, переймати досвід колег. Словом, праця підприємця досить складна і в той же час дуже цікава. Тому сумлінні платники завжди викликають до себе величезну повагу.

За словами керівника відомства, податківці відкриті для конструктивного діалогу та співпраці з бізнесом. Важливо спільними зусиллями забезпечити законні права та інтереси платників, створити сприятливий податковий клімат, поліпшити фінансовий стан та платоспроможність підприємств та розвивати партнерство між ДПС та представниками бізнесу.

У свою чергу, підприємці висловили щиру подяку податківцям за високу оцінку праці та запевнили, що й надалі зроблять все від них залежне для розвитку регіону та нашої держави.

Нагадаємо: щорічно у першу неділю вересня підприємці України відзначають своє професійне свято - День підприємця України.

Це свято встановлено згідно з Указом Президента України «Про День підприємця» від 5 жовтня 1998 року № 1110/98, враховуючи роль підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем та визнаючи його вплив на формування, становлення та розвиток національної економіки.

Фотоматеріали по темі

  • Кращим підприємцям Луганщини – подяка за сумлінну працю