Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Голова ДПС Олексій Любченко презентував стратегію нової податкової

опубліковано 24 липня 2020 о 13:11

Голова ДПС Олексій Любченко представив нову місію ДПС, що полягає у перетворенні органу на повністю транспарентну, сучасну та технологічну податкову службу, яка надає якісні та зручні послуги платникам, ефективно адмініструє податки, збори та платежі і виявляє нетерпимість до корупції.

«Наше головне завдання – ефективне адміністрування податків, зборів та платежів, надання якісних та зручних послуг платникам. Адже бюджет наповнюють саме платники податків, тому ми повинні зробити для них цей процес комфортним, легким і зрозумілим», – наголосив Олексій Любченко.

На сьогодні в ДПС визначено основні стратегічні цілі, над реалізацією яких триває активна робота. Це – створення єдиної юридичної особи та якісне управління діяльністю; ефективне адміністрування податків, зборів, платежів; протидія ухиленню від оподаткування шляхом запровадження міжнародних стандартів та вдосконалення аналітичних інструментів; формування кваліфікованої, ефективної та мотивованої команди; формування іміджу ДПС як сервісної служби європейського зразка з високим рівнем довіри у суспільстві.