Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Останній день подання декларації за 2019 рік – 30.06.2020

, опубліковано 26 червня 2020 о 08:16

В Головному управлінні ДПС у Луганській області нагадали, що 30 червня 2020 року – останній день подання податкової декларації про майновий стан і доходи, отримані у 2019 році. При цьому сплатити визначені зобов’язання необхідно до 1 жовтня поточного року.

У відомстві звернули увагу на те, що з метою спрощення процедури подання громадянами податкової декларації про майновий стан і доходи та дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» податкову декларацію зручно подати в електронному вигляді.

Це можна зробити через Електронний кабінет за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС. Вхід до Електронного кабінету можливий за наявності особистого ключа електронного цифрового підпису, який можна замовити у будь-якому акредитованому центрі сертифікації ключів.

Нагадаємо, громадян, які мають право на податкову знижку за витратами 2019 року, у податковій чекають до 31 грудня (включно).