Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Луганщини взяли участь в онлайн-конференції

, опубліковано 26 травня 2020 о 11:57

Сьогодні податківці Луганщини взяли участь у відео-конференції, присвяченій питанням погашення заборгованості зі сплати заробітної плати, обов’язкових платежів та єдиного соціального внеску.

В ній взяли участь фахівці ГУ Пенсійного фонду України в Луганській області, ГУ держпраці у Луганській області, Головного територіального управління юстиції у Луганській області, Департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації.

У форматі відео-Zoom-конференції заслухали керівників підприємств Луганської області, які допускають порушення законодавства під час оформлення трудових відносин з найманими працівниками та мають заборгованість перед співробітниками та бюджетом.

"Необхідно дотримуватися трудового та податкового законодавства, адже його порушення призводить до негативних наслідків як для працівника, так і для роботодавця", - наголосила в. о. начальника Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина.

Представники бізнесу отримали відповіді на свої запитання, дізналися про застосування окремих норм чинного законодавства на прикладі конкретних ситуацій та про нововведення у податковому законодавстві.

Наприкінці заходу платники подякували податківцям за дієву розмову. Адже подібні заходи дають можливість повідомити про наявні в бізнес-колі проблеми та знайти спільні ефективні шляхи їх вирішення.