Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як можна безпечно спілкуватися з податківцями під час карантину

, опубліковано 19 березня 2020 о 09:57

Головне управління ДПС у Луганській області у зв’язку зі спалахом та розповсюдженням коронавірусу COVID-19 наголошує, що дистанційне використання податкових сервісів мінімізує особисті контакти та посилює заходи безпеки.

У відомстві зазначили, що платники податків мають можливість щоденно ознайомлюватись із роз'яснювальними та інформаційними матеріалами:

на сайті Головного управління ДПС у Луганській області (https://lg.tax.gov.ua) та на сторінці у соціальній мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/tax.lugansk/).

Актуальні роз'яснення і повідомлення розміщуються також на сторінках інтернет-видань та органів місцевої влади.

А листуватися з податкової службою чи спрямувати звернення можна засобами електронного зв’язку (e-mail: lg.zvernennya@tax.gov.ua) або поштовими відправленнями (93401, м. Сєвєродонецьк, вул. Енергетиків, 72).

Для представників бізнесу та громадськості консультації надають фахівці Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України:

засобами телефонного зв'язку: 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) з 8.00 до 20.00 (крім суботи та неділі);

за допомогою електронного листування: idd@tax.gov.ua.

Пропонуємо ще декілька корисних посилань:

контакти Головного управління ДПС у Луганській області: https://lg.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/kontakti-/

контакти Центрів обслуговування платників Луганської області: https://lg.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/page1

Електронний кабінет платника: https://cabinet.tax.gov.ua

Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс: http://zir.tax.gov.ua

інформаційний ресурс Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС: http://acskidd.gov.ua/manage-certificates.