Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вірно служити народові України: у податківців Луганщини поповнення

, опубліковано 12 лютого 2020 о 14:03

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Луганській області урочисто під Державним Прапором України склали Присягу державного службовця новопризначені працівники.

У заході взяли участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина, в.о. начальника управління персоналу, 12 переможців конкурсного відбору на посади податкової Луганщини.

Вітаючи молодих співробітників, які вперше працюватимуть на державній службі, Ольга Височина наголосила: «Прийняття Присяги державного службовця – це надзвичайно відповідальний крок. Адже віднині ви взяли на себе обов’язок вірно служити народові України, суворо дотримуватися Конституції та законів України, зміцнювати авторитет служби, сумлінно виконувати свої обов’язки та дотримуватися стандартів етичної поведінки працівників ДПС у робочий та позаробочій час».

За словами керівника відомства, сьогодні в Україні будується «Нова податкова». Перед службою стоїть багато задач. Податківці повинні працювати не лише над наповненням дохідної частини бюджету та зменшенням частки тіньової економіки, але й доносити до громадян України, що платили податки – легко, почесно та правильно.

Наприкінці заходу Ольга Височина побажала молодим фахівцям скорішої адаптації у лавах податківців, високих цілей, професійних здобутків та задоволення від своєї праці.

Нагадаємо: згідно статті 36 Закону України «Про державну службу» № 889-VІІІ від 10.12.2015 особа, призначена на посаду державної служби вперше, публічно складає Присягу державного службовця такого змісту:

«Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю, що буду вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки».

Фотоматеріали по темі

  • Вірно служити народові України: у податківців Луганщини поповнення