Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Спецпідрозділу податкової міліції – 5 років! Луганщина вітає своїх захисників

, опубліковано 01 лютого 2020 о 10:36

Днями на Луганщині вітали офіцерів спецпідрозділу оперативного забезпечення зони АТО та ООС з річницею створення.

В урочистостях, які відбулися в залі Луганської обласної державної адміністрації, взяли участь заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Наталія Романенко, в. о. начальника Головного управління ДФС у Луганській області Ігор Ткачов, керівництво та офіцери податкової міліції області.

Відкриваючи урочистості, Наталія Романенко привітала присутніх, висловила їм слова подяки за сумлінну та небезпечну працю та вручила 12 офіцерам Знаки «Пошани Захиснику Луганщини», Почесні грамоти та Листи подяки Луганської обласної державної адміністрації.

Ігор Ткачов наголосив: «Сьогодні у нас знакова подія. Цей спецпідрозділ вже 5 років поспіль захищає економічні інтереси України вздовж лінії зіткнення».

Він зазначив, що за цей час фахівці викривали правопорушення, здійснювали державний контроль за дотриманням вимог чинного законодавства під час ведення господарської діяльності суб’єктами господарювання та порядку переміщення осіб і вантажів через лінії зіткнення. Працювали в районах від м. Попасна до с. Кримське, від с. Трьохізбенка до с. Лобачеве, від м. Щастя до смт Станиця Луганська.

З моменту створення підрозділу упереджено 7,8 тисяч спроб незаконного переміщення товарів (вантажів) через лінію зіткнення, викрито 2 тисячі 230 адміністративних правопорушень, до Єдиного реєстру державних розслідувань внесено 93 кримінальні провадження, з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 175 млн гривень. На контрольному пункті в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» здійснено огляд та пропуск майже 8 млн 600 тисяч громадян.

«З нагоди вашого свята бажаю вам здоров'я в тілі, благополуччя в домі та азарту в очах, – наголосив Ігор Ткачов. – Нехай безпечними будуть ваші робочі будні та надійним плече товариша. Скорішого повернення живими та здоровими до ваших близьких.»

Наприкінці заходу 12 офіцерів було нагороджено подяками Головного управління ДФС у Луганській області.

Повернемось в історію. Спецпідрозділ оперативного забезпечення зони АТО та ООС створено 30.01.2015 з метою припинення нелегальних потоків товарів, транспортних засобів та вантажів. У його лавах за цей час несли службу третина особового складу податкової міліції України: 1 тисяча 471 офіцер, серед яких 41 жінка.

Фотоматеріали по темі

  • Спецпідрозділу податкової міліції – 5 років! Луганщина вітає своїх захисників