Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківцям Луганщини подарували вертеп

, опубліковано 13 січня 2020 о 16:37

Сьогодні до Головного управління ДПС у Луганській області в рамках святкової події «Донбас вертеп-фест» завітали студенти Української академії лідерства (Харківський осередок), представники Громадської організації «Пласт в Харкові», Благодійного фонду Сергія Жадана та парку активного відпочинку Fiesta.

Податківці та відвідувачі Центру обслуговування платників стали очевидцями святкової феєрії: послухали веселі колядки, побачили дивовижні вистави, спостерігали відмінності у персонажах і сюжетах вертепних драм. Під час вертепу молоді актори перевдягалися у біблійних персонажів: царів, янголів та навіть царя Ірода.

В.о.начальника Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина подякувала гостям за те, що вони поширюють українські різдвяні традиції на Сході та, незважаючи на важкі обставини, допомагають занурюватися у веселу життєрадісну атмосферу свята.

«Ви зарядили нас різдвяним духом, святковим настроєм та позитивною енергетикою, – наголосила Ольга Височина. – Щиро зичу вам натхнення, нових цікавих проектів та успішного року».

Також Ольга Височина побажала присутнім, щоб їх серця наповнювалися щастям, в душі завжди горів вогонь любові, а у домі – панували затишок, мир, спокій та Божа благодать.

Фотоматеріали по темі

  • Податківцям Луганщини подарували вертеп