Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сергій Верланов: ми маємо використовувати досвід наших ветеранів, адаптуючи його до сучасних реалій

, опубліковано 18 грудня 2019 о 10:47

В ДПС відбулось розширене засідання Ради громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України», на якому підбивались підсумки діяльності організації за 2019 рік.

Голова ДПС Сергій Верланов відзначив активну діяльність ветеранів податкової служби, їх вагомий внесок в формування нового покоління податківців.

«Державна податкова служба знову починає свої кроки як самостійна структура. Досвід та напрацювання наших ветеранів дуже корисні для сучасних податківців у процесі реформування служби. Ще один важливий напрям, у якому ветерани податкової служби активно допомагають, це формування податкової культури майбутніх платників податків», - підкреслив Сергій Верланов.

Очільник ДПС також зауважив, що за даними останніх років 98% податків платниками сплачується добровільно, і завданням оновленої податкової служби є підвищення цього показника. Досягненню цієї амбітної мети значною мірою сприятиме робота з підростаючим поколінням  платників. Для них у ДПС функціонує музей, під час екскурсій до якого ветерани розповідають школярам та студентам про важливість сплати податків та роль податкової служби у функціонуванні держави.

Сергій Верланов висловив підтримку ветеранському руху податківців у регіонах та побажав їм натхнення, оптимізму і життєвих сил.