Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч податківців з підприємцями та керівниками підприємств Кремінщини

, опубліковано 21 січня 2022 о 08:30

Днями начальник Кремінської ДПІ Головного управління ДПС у Луганській області Наталя Демків провела зустріч з платниками податків та громадськістю. У заході взяли участь підприємці та керівники підприємств Кремінщини.

Під час зустрічі розглядалися питання своєчасності та правильності сплати податків, застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій, зміни податкового законодавства.

Учасники заходу обговорили шлях покращення обслуговування платників податків, впровадження нових електронних сервісів від ДПС.

ТОП-темою зустрічі для учасників було обговорення питання щодо обов’язкового застосування з 1 січня 2022 року фізичними особами - підприємцями, які перебувають на спрощеній системи оподаткування, а саме – платники єдиного податку ІІ - IV груп, реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – ПРРО) для здійсненні розрахункових операцій.

Наталя Демків повідомила, що з метою роз’яснення питання реєстрації РРО та ПРРО фахівцями Кремінської ДПІ розповсюджується друкована продукція з даного питання, надається практична допомога по встановленню програмного забезпечення на будь який зручний  пристрій (комп’ютер, смартфон або планшет), проводяться сеанси телефонного зв’язку з роз’яснення законодавства.

Кремінська ДПІ