Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 1400 платників отримали адміністративні послуги в ЦОП Білокуракинської ДПІ

, опубліковано 14 вересня 2021 о 09:12

Протягом січня - серпня поточного року фахівцями Білокуракинської ДПІ надано 1465 адміністративних послуг, серед яких найбільшим попитом користується послуга з видачі картки платника податків (881) та надання відомостей про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (422).

Також, працівниками ДПІ була проведена робота щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій (46), книг обліку розрахункових операцій (14), розрахункових книжок (9), реєстрації платників єдиного податку (32), надання витягів з реєстру платників єдиного податку (57) та реєстру платників податку на додану вартість (4). Фахівцями забезпечено своєчасну обробку відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань та здійснено заходи щодо взяття/зняття з обліку платників податків.

Окрім надання адміністративних послуг платникам та громадянам надавалися консультативні та інформаційні послуги щодо користування електронними сервісами ДПС, роз’яснення щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Також повідомляємо, що детально з інформаційними матеріалами щодо одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб можна ознайомитися в банері «Одноразове добровільне декларування» за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya/.

Рекомендуємо платникам використовувати безкоштовний онлайн сервіс ДПС - Електронний кабінет. Детально про роботу Електронного кабінету можна дізнатися на офіційному веб-порталі ДПС України за посиланням: https://cabinet.tax.gоv.ua.

Білокуракинська ДПІ