Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року платникам Лисичанської ДПІ надано понад 4,7 тисяч адмінпослуг

, опубліковано 13 вересня 2021 о 08:52

За вісім місяців поточного року платникам Лисичанської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Луганській області надано 4 тис. 717 адміністративних послуг.

Найбільш запитуваними послугами є:

- видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків – 2 тис. 737;

- видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 891;

- реєстрація платника єдиного податку – 480;

- надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 253;

- реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 170;

- видача довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи – 154.

Звертаємо увагу, що отримати інформаційно-довідкові послуги з питань оподаткування, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на ДПС, а також щодо роботи кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС можна звернувшись до Контакт-центру ДПС за номером телефону 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів – за тарифами операторів мобільного зв’язку) а громадяни, які перебувають за межами України, мають можливість зателефонувати до Контакт-центру ДПС зі стаціонарного або мобільного телефону за номером: +380-44-454-16-13 з 8:00 до 18:00 години (для інформаційної підтримки з питань застосування програмних РРО до 20:00 години) крім суботи, неділі та святкових днів.

Також звернутись до Контакт-центру ДПС можна надіславши листа на електронну адресу idd@tax.gov.ua або через чат у Загальнодоступному Інформаційно-довідковому ресурсі (zir.tax.gov.ua) та месенджерах Viber і Telegram.

Лисичанська ДПІ