Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 7,5 тис. адміністративних послуг надано Центром обслуговування платників м. Сєвєродонецька за шість місяців 2021 року

, опубліковано 09 липня 2021 о 10:31

Впродовж січня - червня 2021 року фахівцями Центру обслуговування платників м. Сєвєродонецька Головного управління ДПС у Луганській області громадянам та представникам бізнесу надано 7539 адміністративних послуг, з них 1792 в електронній формі.

Найбільш популярною є видача картки платника податків, якою за шість місяців поточного року скористалися 3116 громадян, та видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб- платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків - 1376. Протягом звітного періоду працівниками ЦОП зареєстровано 119 реєстраторів розрахункових операцій, зареєстровано 4 розрахункових книжки та 114 книг обліку розрахункових операцій.

Платникам податків видано 647 витягів з Реєстру платників єдиного податку. Зареєстровано платниками єдиного податку 744 суб’єкта господарської діяльності. Надано 149 довідок про доходи від підприємницької діяльності.

Слід зазначити, що у порівнянні з 2020 роком питома вага запитів на отримання адміністративних послуг та отримані адміністративні послуги за допомогою електронних сервісів значно збільшилась.

Нагадаємо, що у Центрі обслуговування платників зосереджені усі необхідні послуги: надання адміністративних послуг, усні консультації, проведення звірок, приймання звітності, видача довідок тощо. Платники мають змогу ознайомитися з переліком послуг, порядком їх надання в зручний для них спосіб як на субсайті Головного управління ДПС у Луганській області, так і на інформаційних стендах безпосередньо в Центрі обслуговування платників.

За консультаціями з питань надання адміністративних послуг можна звернутись за телефонами 4-30-00 та 70-33-72 або безпосередньо до Центру обслуговування платників (вул. Енергетиків, 72) з понеділка по четвер з 8:00 до 17:00 годин, у п’ятницю- до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45.

Шановні платники податків! Заощаджуйте свій час, користуйтесь зручними електронними сервісами Державної податкової служби!

Сєвєродонецька ДПІ