Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вирішили відмовитися від застосування РРО, строк служби яких не закінчився? Скасовуйте реєстрацію таких РРО

, опубліковано 09 червня 2021 о 17:01

Лисичанська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Луганській області звертає увагу суб'єктів господарювання, які у зв'язку із застосуванням програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі - ПРРО) вирішили відмовитися від застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі -РРО), строк служби яких не закінчився, повинні скасувати реєстрацію таких РРО.

Скасування реєстрації РРО здійснюється у порядку, встановленому центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику, із поданням до контролюючих органів звітних документів, передбачених Законом про РРО.

З державним реєстром реєстраторів розрахункових операцій можна ознайомитись на сайті ДПС України за посиланням: https://tax.gov.ua/dovidniki--reestri-perelik/reestri/320822.html.

Презентаційні матеріали щодо впровадження програмних РРО знаходяться у вільному доступі на вебпорталі ДПС (розділ банеру «Програмні РРО»).

У цьому ж банері за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/ знаходиться інформація щодо переваг та умов застосування програмних РРО, зокрема: нормативно-правові акти; повідомлення-роз’яснення для платників; опис АРІ фіскального сервера контролюючого органу; електронні довірчі послуги; перелік тестових платників; перелік посадових осіб ДПС - відповідальних за взаємодію із суб’єктами господарювання під час впровадження ПРРО; актуальні запитання-відповіді; форми ПРРО; програмний реєстратор розрахункових операцій; пошук фіскального чека тощо.

Запрошуємо суб’єктів господарювання ознайомитися з презентаційними матеріалами і відеоуроками щодо впровадження програмних РРО.

Лисичанська ДПІ