Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Перші підсумки кампанії декларування 2021

, опубліковано 17 лютого 2021 о 10:50

За словами начальника Старобільського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Луганській області Світлани Дудник, за січень 2021 року громадяни та особи, які провадять незалежну професійну діяльність подали 65 декларацій про майновий стан та доходи, отриманих минулого року.

За поданими деклараціями задекларовано отримані в 2020 році доходи на загальну суму 4,7 млн гривень. Сума податку на доходи фізичних осіб, самостійно визначена до сплати, становить 167,4 тис. грн, сума військового збору 30,5 тис. гривень.

«Обов’язковому декларуванню підлягають доходи, з яких при нарахуванні або виплаті податок на доходи фізичних осіб не утримувався; доходи від особи, яка не є податковим агентом; доходи у вигляді спадщини та подарунків від осіб, які не є членами сім’ї першого та другого ступеня споріднення; доходи від продажу інвестиційних активів; іноземні доходи», – зазначила посадовиця.

Світлана Дудник нагадала, що платники податків можуть подавати декларацію про майновий стан і доходи онлайн за допомогою Електронного кабінету. Кампанія декларування триватиме до 30 квітня 2021 року включно. А для тих, хто бажає отримати податкову знижку, декларацію можна подати до 31 грудня поточного року включно.

Старобільський сектор організації роботи

організаційно-розпорядчого управління