Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про особливості роботи з програмним РРО під час брифінгу

, опубліковано 19 січня 2021 о 10:59

У Рубіжанській ДПІ Головного управління ДПС у Луганській області відбувся брифінг. З журналістами місцевих засобів масової інформації спілкувалася начальник Рубіжанської ДПІ Головного управління ДПС у Луганській області Марина Марченко.

Податківець розповіла про першочергові дії, які слід виконати, щоб розпочати роботу з програмним РРО. «Для початку роботи з ПРРО необхідно, перш за все, отримати кваліфікований електронний підпис у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Держана податкова служба України такі ключі видає безкоштовно. Потім потрібно встановити програмне забезпечення на будь-який зручний пристрій, який є в наявності. Це може бути комп’ютер, смартфон або планшет. Далі зареєструвати касу та касирів, ввести в ПРРО товари, створити чеки, відкрити зміну й можна розпочинати працювати», – повідомила Марина Марченко.

Вона зазначила, що всі, хто бажають зареєструвати ПРРО або вже це зробили, можуть знайти актуальну інформацію з цього питання на вебпорталі ДПС у банері «Програмні РРО».

«Якщо виникли питання з приводу реєстрації або експлуатації програмних РРО за консультацією можна звернутися до Центру обслуговування платників Рубіжанської ДПІ за телефоном (06453)71293 або безпосередньо за адресою: м. Рубіжне, вул. Менделєєва, буд. 14-б. Наші фахівці завжди проконсультують», – підсумувала Марина Марченко.

Рубіжанський сектор організації роботи

організаційно-розпорядчого управління