Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві бюджети отримали у своє розпорядження понад 700 млн гривень

, опубліковано 12 січня 2021 о 15:06

За 2020 рік до місцевих бюджетів Старобільського, Новопсковського, Новоайдарського, Марківського надійшло 706,8 млн грн податків і зборів.

Зокрема, до місцевих бюджетів Старобільського району надійшло 254,1 млн грн, Новоайдарського району – 202,1 млн грн, Новопсковського району – 153,8 млн грн, Марківського району – 91 млн грн, інших районів обслуговування – 5,8 млн гривень.

Лідируючі позиції у формуванні місцевих бюджетів займають податок на доходи фізичних осіб – 497,6 млн грн (70 відс.), єдиний податок для суб’єктів малого підприємництва – 106,4 млн грн (15 відс.) та плата за землю – 55,2 млн грн (8 відс.).

Нагадаємо, що сплата податків та зборів на неправильні рахунки, спричиняє виникнення заборгованості і нарахування штрафів та пені. Тому з метою уникнення фінансової відповідальності платникам податків слід ретельно перевіряти реквізити рахунків. Відсутність чи наявність заборгованості, а також реквізити рахунків податкових платежів можна перевірити у приватній частині Електронного кабінету.

Старобільський сектор організації роботи

організаційно-розпорядчого управління