Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 9 тисяч адміністративних послуг отримали мешканці м. Рубіжне та Кремінського району

, опубліковано 11 січня 2021 о 11:21

За січень – грудень 2020 року фахівці Центрів обслуговування платників м. Рубіжне та Кремінського району надали 9166 адміністративних послуг. Про це повідомила начальник Рубіжанського відділу електронних сервісів управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Луганській області Алла Нікуліна.

Вона зазначила, що в розрізі основних послуг видано: 3878 карток платника податків та внесено до паспорта громадян України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, 1234 відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, 585 довідок про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Також зареєстровано 799 платників єдиного податку та видано 640 витягів з реєстру платників єдиного податку.

Алла Нікуліна нагадала, що з початку року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2020 року. Фахівці Центрів обслуговування платників надаватимуть допомогу щодо складання декларацій.

Посадовець запросила платників спілкуватися з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Рубіжанський сектор організації роботи

організаційно-розпорядчого управління