Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 6 тис. адмінпослуг надали у ЦОП Рубіжанського управління

опубліковано 07 вересня 2020 о 08:11

У Рубіжанському управлінні Головного управління ДПС у Луганській області повідомили, що за 8 місяців поточного року фахівці Центрів обслуговування платників надали 6 тис. 83 адміністративні послуги.

Найбільш популярною є послуга з видачі реєстраційного номеру облікової картки платника податків та внесення даних до паспорта громадянина України. Нею скористались 2 тис. 539 громадян.

Також звертались за послугамии з отримання довідок про суми і джерела виплачених доходів та утриманих податків – 935, реєстрації книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платника єдиного податку – 533, реєстрації платників єдиного податку – 503, надання витягів з реєстру платників єдиного податку – 429, видачі довідок про відсутність заборгованості з платежів – 378. Крім того, зареєстровано 469 книг обліку розрахункових операцій та 215 реєстраторів розрахункових операцій.

В управлінні нагадали, що з метою запобігання поширення коронавірусної хвороби COVID-19 платники можуть скористатися безкоштовним сервісом «Електронний кабінет» (http://cabinet.tax.gov.ua) та отримати повний спектр послуг від податкової.

 Рубіжанське управління