Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 8 тис. адмінпослуг надано платникам податків у центрах обслуговування Старобільського управління

опубліковано 30 червня 2020 о 11:27

За словами в. о. начальника Старобільського управління Головного управління ДПС у Луганській області Людмили Хворостян, протягом січня - травня 2020 року до ЦОП звернулося 8 тис. 612 платників податків. Фахівцями надано 8 тис. 426 адміністративних послуг. Найбільш популярною серед послуг є видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників. Цією послугою скористалися 3 тис. 973 громадянина, що складає 46 відс. від загальної кількості наданих послуг.

Найбільш запитуваними послугами є також: видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 2 тис. 427; надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 432; реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 341; реєстрація книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 304; реєстрація платника єдиного податку – 264.

Посадовиця нагадала, що надання адміністративних послуг здійснюється у чотирьох центрах обслуговування платників, які функціонують у м. Старобільськ, смт. Марківка, смт. Новопсков та смт. Новоайдар.

Старобільське управління