Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Рубіжанське управління: 2,3 тисячі платників скористалися адміністративними послугами

опубліковано 31 березня 2020 о 14:09

За словами начальника Рубіжанського управління Головного управління ДПС у Луганській області Андрія Забровського, протягом січня - лютого 2020 року ЦОПами управління надано 2316 адміністративних послуг.

Він зазначив, що найбільш популярною залишається послуга видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків, якою скористалися 1 тис. 104 громадянина. Це складає 47,7 відс. від всіх наданих послуг.

Серед найбільш запитуваних послуг також: видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 361; надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 165; реєстрація книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 236; реєстрація платника єдиного податку – 144; реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 148.

Посадовець звернув увагу, що на виконання Закону України від 17 березня 2020 року № 530-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» ДПС та її територіальними органами призупиняється відлік перебігу строків звернення платників податків за наданням, в тому числі, адміністративних послуг, передбачених Законом України від 19 грудня 1995 року № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» та, відповідно, призупиняється відлік строків надання цих послуг контролюючим органом.

Рубіжанське управління