Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Старобільське управління: перші підсумки деклараційної кампанії

опубліковано 02 березня 2020 о 15:12

В Старобільському управлінні Головного управління ДПС у Луганській області повідомили, що протягом січня-лютого 2020 року 925 громадян подали податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2019 рік. Вони задекларували 18,5 млн грн доходів та самостійно визначили до сплати до бюджету понад 1 млн грн податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб та 90 тис. грн військового збору. Зокрема, 5 громадян подали декларації для одержання податкової знижки та визначили до повернення з бюджету 7,2 тис. грн ПДФО.

В управлінні нагадали, що обов’язок подання декларації про майновий стан і доходи виникає у разі отримання доходів не від податкових агентів, від здійснення операцій з інвестиційними активами, надання майна в оренду фізичним особам, отримання доходів у вигляді виграшів, спадщини чи подарунків, іноземних доходів, інших доходів, які не були оподатковані протягом року за місцем виплати доходу, але не є звільненими від оподаткування.

Граничним строком подання декларації про майновий стан і доходи є 30 квітня 2020 року. Для громадян, які бажають реалізувати своє право на податкову знижку за наслідками 2019 року, подати декларацію слід до 31 грудня поточного року.

Старобільське управління