Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Старобільського управління перерахували до бюджетів усіх рівнів понад 45 млн грн ПДФО

опубліковано 27 лютого 2020 о 16:22

У Старобільському управлінні Головного управління ДПС у Луганській області повідомили, що за січень 2020 року платниками сплачено 45,6 млн грн податку на доходи фізичних осіб (далі – ПДФО). Зокрема, від Старобільського району надійшло 17,5 млн грн, від Марківського – 4,3 млн грн, від Новоайдарського – 14,1 млн грн, від Новопсковського – 9,6 млн грн, від інших районів – 0,1 млн гривень. У порівнянні з січнем минулого року ПДФО отримано на 8,6 млн грн або на 23 відсотки більше. Індикативне завдання з надходження податку виконано на 101,8 відсотків. Тому у грошовому відношенні бюджети додатково отримали понад 792 тис. гривень.

Із загальної суми надходжень ПДФО платники спрямували до місцевих бюджетів 34,2 млн грн, що на 6,5 млн грн більше, ніж торік. До державного бюджету надійшло 11,4 млн грн, що на 2,2 млн грн перевищує надходження минулого року.

У відомстві зазначили, що ПДФО – один з основних джерел наповнення місцевої скарбниці. В структурі надходжень податок займає позицію лідера – 66 відсотків від загальної суми інших податків і зборів. Таким чином, надходження саме цього податку є показовим для розвитку селищ, міст і регіону в цілому.

Старобільське управління