Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації податкового законодавства на семінарі

опубліковано 26 лютого 2020 о 11:07

Днями для представників бізнесу м. Рубіжне та Кремінського району відбувся черговий семінар. Начальник Рубіжанськго управління Головного управління ДПС у Луганській області Андрій Забровський розповів платникам податків про зміни в застосуванні реєстраторів розрахункових операцій, адмініструванні деяких податків.

Фахівці управління озвучили найбільш поширені помилки, яких припускаються платники при складанні податкової звітності. Детально розповіли про електронні сервіси ДПС, які є допомогою платнику при складанні звітності, та допомагають уникати арифметичних помилок.

Серед інших питань, які були висвітлені на семінарі, легалізація праці та дотримання роботодавцями мінімальних гарантій при виплаті заробітної плати.

Також учасникам заходу нагадали, що з 1 січня 2020 року розпочалась деклараційна кампанія, роз’яснили випадки, коли громадяни зобов’язані або мають право подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи, отримані у 2019 році.

Очільник управління запросив платників податків з усіх поточних питань, що виникають під час здійснення підприємницької діяльності, звертатися до Центрів обслуговування платників управління за адресами: м. Рубіжне вул. Менделєєва, 14б та м. Кремінна, вул. Центральна, 10.

Рубіжанське управління