Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Центри обслуговування платників податків Старобільського управління надали понад 24 тис. адміністративних послуг

опубліковано 22 січня 2020 о 12:06

Центрами обслуговування платників Старобільського управління Головного управління ДПС у Луганській області за 2019 рік надано 24 тис. 31 адміністративну послугу.

Зокрема, в 2019 році було видано 11 тис. 359 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Також видано 6 тис. 683 довідки стосовно відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, 1 тис. 37 довідок щодо поданої декларації про майновий стан і доходи. Спеціалістами Центрів обслуговування платників було зареєстровано 1 тис. 48 книг обліку розрахункових операцій, надано 934 витяги з реєстру платників єдиного податку фізичним-особам підприємцям.

Фахівці зазначають, що крім адміністративних послуг платники податків мають можливість отримати довідки про відсутність заборгованості, про доходи, про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію), про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної податкової служби; підтвердити статус податкового резидента України; зареєструвати платників єдиного податку; здійснити реєстрацію книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат для платників єдиного податку; зареєструвати розрахункові книжки; здобути ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Звернутися до Центрів обслуговування платників податків Старобільського управління (м. Старобільськ, смт. Марківка, смт. Новопсков, смт. Новоайдар) можна з понеділка по четвер з 09:00 по 18:00, у п’ятницю з 09:00 по 16:45, перерва з 13:00 по 13:45. Вихідні дні: субота, неділя.

Старобільське управління