Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Центри обслуговування платників Сватівського управління надали майже 10 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 19 грудня 2019 о 10:51

Протягом січня - листопада 2019 року Центри обслуговування платників Сватівського управління надали громадянам Сватівського, Троїцького та Білокуракинського районів майже 10 тисяч адміністративних послуг.

Серед них найпопулярнішою залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Так, за цією послугою звернулося понад 4 тис. громадян.

Майже 3 тис. послуг було надано з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків За відомостями про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків зверталися 3 тис. відвідувачів.

Також за цей період видано понад 1110 довідок про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію), зареєстровано та видано 197 книг обліку розрахункових операцій, 372 довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, а також 485 витягів з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 63 реєстратора розрахункових операцій, тощо.

Перелік всіх адміністративних послуг, які надаються у Центрах обслуговування платників, можна переглянути на інформаційних стендах та на субсайті Головного управління ДПС у Луганській області

Нагадаємо, що Центри обслуговування платників Сватівського управління знаходяться за адресами: м. Сватове, майдан Злагоди, 10, смт. Білокуракине, вул. Історична, 87 та смт. Троїцьке, вул. Паркова, 3. Звертатися можна у робочі дні з 9.00 до 18.00 год. (у п’ятницю з 9.00 до 16.45 год.), перерва з 13 год. 00 хв. до 13 год. 45 хв.

Сватівське управління