Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Старобільське управління: місцеві бюджети отримали у своє розпорядження понад 520 млн грн податків та зборів

опубліковано 13 листопада 2019 о 17:04

За січень-жовтень 2019 року місцеві бюджети районів обслуговування Старобільського управління Головного управління ДПС у Луганській області поповнились на 520,6 млн гривень. Рівень минулорічних надходжень перевищено на 65,3 млн грн, або на 14,4 відсотки.

Основними джерелами наповнення місцевих бюджетів залишаються податок на доходи фізичних осіб, єдиний податок та плата за землю. Так, надходження з податку на доходи фізичних осіб склали майже 356 млн гривень. Це на 16,8 відсотків більше минулорічних показників за аналогічний період. Внесок представників спрощеної системи оподаткування до місцевих бюджетів - 84,1 млн гривень. Надходження плати за землю з початку року становлять 39,8 млн грн, що більше рівня минулого року на 12,3 відсотки.

Крім того, місцеві бюджети отримали 5,5 млн грн податку на нерухоме майно, податку на прибуток – 1,4 млн грн, за ліцензії на право оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами - 1,6 млн гривень.

Співпраця з органами місцевого самоврядування, взаємний обмін інформацією дає можливість фахівцям податкової служби належним чином реагувати на потенційні зловживання у сфері оподаткування. Це дає можливість збільшити сплату бюджетоутворюючих податкових платежів.       

Старобільське управління