Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 17 тисяч адмінпослуг надано платникам податків Старобільського управління

опубліковано 01 листопада 2019 о 12:26

Центрами обслуговування платників Старобільського управління Головного управління ДПС у Луганській області за дев’ять місяців 2019 року надано 17124 адміністративних послуг.

За вересень 2019 року надано 1581 адміністративну послугу, в тому числі:

- у Старобільському районі – 580;

- у Марківському районі – 283;

- у Новопсковському районі – 380;

- у Новоайдарському районі – 338.

Найбільш запитуваною є послуга видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків – 8000 послуг. На другому місці послуга видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 5644 послуги.

За реєстрацією книг обліку розрахункових операцій звернулося 652 суб’єкта господарювання. Також видано 650 витягів з реєстру платників єдиного податку фізичним – особам підприємцям.

Крім того, центрами обслуговування платників податків Старобільського управління надавались такі послуги, як реєстрація книг обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, реєстрація платників єдиного податку, видача довідок про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію), видача довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної фіскальної служби, видача ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, реєстрація розрахункових книжок, тощо.

Нагадаємо: надання адміністративних послуг здійснюється в чотирьох центрах обслуговування платників, які функціонують у м. Старобільськ, смт. Марківка , смт. Новопсков та смт. Новоайдар.

Нагадуємо, що Центри обслуговування платників податків Старобільського управління працюють з понеділка по четвер з 09 год 00 хв до 18 год 00 хв, у п’ятницю з 09 год 00 хв до 16 год 45 хв, перерва з 13 год. 00 хв до 13 год. 45 хв, субота, неділя – вихідний.

Старобільське управління