Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Головного управління ДПС у Луганській області від 29.08.2023 № 132 "Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями у ГУ ДПС у Луганській області"

опубліковано 09 жовтня 2023 о 09:32

                     

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЛУГАНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Н А К А З

 

від 29 серпня 2023 р.                      Сєвєродонецьк                                                          № 132

 

 

Про організацію співпраці з інститутами

громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями

у ГУ ДПС у Луганській області

 

На виконання наказу Державної податкової служби України від 23 серпня 2023 року № 687 «Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями» (далі – Наказ № 687), а також з метою забезпечення належної взаємодії з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків тощо 

НАКАЗУЮ:

1. Визначити заступника начальника Головного управління ДПС у Луганській області Хворостян Людмилу координатором комунікаційної податкової платформи у Головному управлінні ДПС у Луганській області.

 2. Визначити у Головному управлінні ДПС у Луганській області (далі – ГУ ДПС) офіційною електронною адресою для обміну інформацією з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків тощо, lg.ikc@tax.gov.ua.

3. Координатору комунікаційної податкової платформи у ГУ ДПС:

3.1. забезпечити організацію та супроводження проведення заходів за участі інститутів громадянського суспільства, бізнес-асоціацій, що представляють інтереси платників податків тощо (далі – заходи) з урахуванням вимог наказу ГУ ДПС від 14.04.2021  № 334 "Про затвердження порядків проведення нарад у Головному управлінні ДПС у Луганській області";

3.2. залучати фахівців структурних підрозділів ГУ ДПС до участі у проведенні заходів.

4. Визначити відповідальним за отримання та передачу на реєстрацію звернень, що надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи у ГУ ДПС, начальника відділу інформаційної взаємодії Кулачка Сергія.

5. Відділу інформаційної взаємодії перенаправляти усі запити, отримані на електронну адресу lg.ikc@tax.gov.ua, на електронну адресу lg.official@tax.gov.ua для реєстрації надалі в системі електронного документообігу відповідно до вимог Інструкції з діловодства у ГУ ДПС, затвердженої наказом ГУ ДПС від 21.01.2021 № 189 (зі змінами)

6. Управлінню організації роботи (Галушка Ганна) забезпечити реєстрацію звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи ГУ ДПС, відповідно до вимог Інструкції з діловодства у Головному управлінні ДПС у Луганській області, затвердженої наказом ГУ ДПС від 21.01.2021 № 189 (зі змінами).

Термін – постійно.

7. Відділу інформаційної взаємодії (Кулачко Сергій) забезпечити розміщення інформаційного повідомлення щодо роботи комунікаційної податкової платформи у ГУ ДПС на субсайті ГУ ДПС вебпорталу ДПС.

Термін – 31.08.2023.

8. Керівникам структурних підрозділів ГУ ДПС:

8.1. визначити відповідальних осіб у підпорядкованих структурних підрозділах за організацію роботи з розгляду звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи ГУ ДПС та надати інформацію до відділу інформаційної взаємодії.

Термін – 31.08.2023;

8.2. забезпечити належний оперативний розгляд звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи у ГУ ДПС, структурними підрозділами відповідно до функціональних повноважень. 

Термін – постійно;

8.3. забезпечити участь працівників структурних підрозділів у заходах, які проводяться у межах роботи комунікаційної податкової платформи у ГУ ДПС. 

Термін – постійно.

9. Відділу інформаційної взаємодії (Кулачко Сергій) надавати звіти про заходи, проведені у межах роботи комунікаційної податкової платформи у ГУ ДПС, до Департаменту організації роботи Служби за формою та у терміни, визначеними  Наказом № 687. 

10. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Начальник                                                                            Ольга ВИСОЧИНА

 

Сергій Кулачко