Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова амністія: все зробити за законом

, опубліковано 09 лютого 2022 о 11:14

З метою підвищення податкової обізнаності населення Попаснянської громади фахівці Головного управління ДПС у Луганській області провели онлайн-зустріч з представниками громадської організації «Катеринівська».

Податківці розповіли, що з 1 вересня минулого року в Україні триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб. Мета такого декларування – дати українцям можливість легалізувати доходи, з яких не були сплачені податки або були сплачені не у повному обсязі. Ця процедура абсолютно добровільна та декларант не повинен підтверджувати джерела своїх доходів.

Під час зустрічі обговорювали також застосування РРО / ПРРО при продажу товарів та послуг; ведення обліку товарних запасів; декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році; особливі правила оподаткування ПДВ операцій з постачання електронних послуг, запроваджені Законом № 1525.

«ДПС й надалі готова до конструктивної співпраці з інституціями громадянського суспільства для побудови партнерських взаємовідносин», - підсумувала заступник начальника податкової регіону Людмила Хворостян.