Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дякуємо платникам за фінансову підтримку держави! До зведеного бюджету платники Луганщини перерахували 1 847,9 млн грн податків і зборів

опубліковано 02 листопада 2023 о 10:58

Платники та податківці Луганщини тримають стрій цивільної армії відданих громадян України, які всі свої зусилля направляли та направляють на здобуття скорішої перемоги нашої держави над ворогом.

Військове вторгнення російської федерації на територію України та проведення бойових дій завдали значного удару економіці Луганської області, що безумовно відобразилось на надходженнях до бюджетів всіх рівнів.

До теперішнього часу Луганська область залишається тимчасово окупованою, не всі суб’єкти господарювання мали можливість у повному обсязі релокувати свій бізнес. 

Значна кількість платників мають втрати матеріальних цінностей та засобів виробництва і відповідно не в змозі використовувати робочу силу в обсягах, що були до моменту повномасштабної агресії рф.

Незважаючи на складну ситуацію, платники Луганщини продовжують виконувати свої податкові зобов’язання та своєчасно сплачують податки і збори. 

Протягом січня – жовтні 2023 року платники Луганщини сплатили до зведеного бюджету  1 847,9 млн  гривень.

До державної скарбниці надійшло 542,3 млн гривень, до місцевих бюджетів – 1 305,6 млн гривень.

Наразі основним  бюджетоформуюючим  податком є податок на доходи з фізичних осіб, якого надійшло 1 695,9 млн гривень до Зведеного бюджету, або майже 92 відсотка від загальної суми надходжень до бюджетів всіх рівнів.

Податківці Луганщини висловлюють щиру подяку всім, хто сумлінно виконує свої обов’язки зі сплати податків і зборів! 

Дякуємо платникам за фінансову підтримку держави!

Дякуємо та віримо в наші ЗСУ!

Головне управління ДПС у Луганській області