Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Спілкувалися з представниками територіальних громад регіону

, опубліковано 23 квітня 2021 о 09:15

Податківці Луганщини в рамках співпраці з Луганським регіональним відділенням Асоціації міст України провели нараду з представниками об’єднаних територіальних громад регіону.

Під час заходу посадовці обговорили актуальні питання деклараційної кампанії 2021, яка добігає кінця. Зокрема, нагадали випадки обов’язкового подання декларації, строки її подання та терміни сплати податку на доходи фізичних осіб та військового збору.

Також фахівці Головного управління ДПС у Луганській області звернули увагу учасників наради на необхідність детінізації відносин під час обробітку земельних ділянок, збору та реалізації урожаю.

"За тиждень до кінця деклараційної кампанії необхідно посилити інформаційно-роз’яснювальні заходи та забезпечити кожному декларанту сприяння у поданні декларації. Наповнення місцевих бюджетів знаходиться на постійному контролі у податковій службі Луганської області, оскільки від цього багато в чому залежить стабільність і стійкість всієї фінансової системи регіону. В рамках цьогорічної кампанії декларування наші фахівці здійснюють аналіз наявної податкової інформації, зокрема щодо "ймовірних декларантів", з метою визначення кола осіб, які зобов’язані подати декларації. Саме спільні дії ДПС та представників  ОТГ матимуть результат по збільшенню надходжень ПДФО до місцевих бюджетів.", - зазначив заступник начальника Головного управління ДПС у Луганській області Євген Жердєв.

За результатами зустрічі сторони погодилися продовжити взаємодію з питань наповнення місцевих бюджетів та підвищення ефективності адміністрування податків і зборів.