Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо ЦОП ДПІ, розташованих на територіях, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією

опубліковано 14 квітня 2023 о 09:05

У зв'язку з тимчасовою окупацією території Луганської області, прийом суб’єктів звернень за отриманням адміністративних послуг Головним управлінням ДПС у Луганській області тимчасово не здійснюється.

Роботу центрів обслуговування платників податків на території Луганської області тимчасово призупинено.

Платники податків можуть отримати інформаційно-довідкові послуги та консультації у Контакт-центрі ДПС за телефоном: 0 800 501 007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів - за тарифами операторів мобільного зв’язку).

Для громадян, які перебувають за межами України +380 44 454 16 13.

Електронна адреса Головного управління ДПС у Луганській області: lg.official@tax.gov.ua.

Гаряча лінія  для надання консультацій платникам податків в Головному управлінні ДПС у Луганській області +38 (066) 7066916.

Ваші запитання ви можете надіслати у приватні повідомлення на сторінку ГУ ДПС у Луганській області у мережі Facebook:

https://www.facebook.com/tax.lugansk.

 

Звертаємо увагу, що у зв’язку з введенням в Україні воєнного стану сервісне обслуговування платників податків (платників єдиного внеску), зокрема надання адміністративних послуг, виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється іншими територіальними органами ДПС незалежно від місця обліку платника податків. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2022 № 165 «Деякі питання реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб» (зі змінами) зупинено строки надання адміністративних послуг суб'єктами їх надання та строки видачі дозвільними органами документів дозвільного характеру на час воєнного стану в Україні. Поновлення зупинених строків відбуватиметься у місячний строк після припинення чи скасування воєнного стану на вiдповiднiй території України.

 

Наказом ДПС України від 28.03.2022 № 173 «Про забезпечення безперебійної роботи територіальних органів ДПС» (із змінами та доповненнями) виконання окремих повноважень Головного управління ДПС у Луганській області,у тому числі в частині здійснення адміністрування податків і зборів, платежів тощо, покладено на  Головне управління ДПС в Івано-Франківській області.

Для консультацій можете звертатись за наступними контактами:

(0342) 535855

(0342) 535856

if.official@tax.gov.ua

 

Комунікаційна податкова платформа для платників Луганської області   з надсилання звернень у разі виникнення питань, які потребують оперативного вирішення if.ikc@tax.gov.ua (в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області).

 

Платники податків можуть скористатись електронними сервісами ДПС та Електронним кабінетом, які працюють, але з певними обмеженнями, що зумовлено необхiднiстю захисту прав платників.

 

Допомога в користуванні сервісами Електронного кабінету платника: https://cabinet.tax.gov.ua/help/.